Crayon Benelux

De software expert

Crayon is expert in het optimaliseren van de klant-ROI van complexe technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties alleen moet betalen voor de IT-middelen die ze echt nodig hebben en gebruiken, maar we begrijpen dat in het complexe technologielandschap van vandaag de dag, dat moeilijk te bereiken kan zijn. Dit is de reden waarom wij een unieke methode hebben ontwikkeld om onze overtuiging aan onze klanten te leveren.

We zijn wereldwijd leider op het gebied van software asset management (SAM), cloud en volume licentiëring en bijbehorende adviesdiensten en zijn vertrouwde adviseur voor veel van ’s werelds meest vooraanstaande organisaties. Door onze unieke mensen, tools en systemen helpen wij onze klanten om hun technologie infrastructuren te optimaliseren binnen de nieuwe hybride cloud wereld.

Het bedrijf heeft meer dan 750 medewerkers, het hoofdkantoor in Oslo, Noorwegen en kantoren over de hele wereld.

Pin It

Comments are closed.