De 30 Life & Brainhacks van Youri

  • Wil jij meer uit je (werk)leven halen?
  • Word je geleefd door je telefoon en mail?
  • Heb jij het altijd druk?

Is je antwoord op bovenstaande vragen een voorzichtige ja? Of misschien wel een hell yeah? Dan kun je minimaal 30% meer uit je dag halen met onderstaande 30 hacks. Het is geen lijst met musts (want het is aan jou wat je wel en niet waardevol vindt), maar gebruik gewoon wat je kunt toepassen. Dan zie je vanzelf hoeveel je hiervoor terug krijgt. Het zijn waarschijnlijk een aantal open deuren die je stuk voor stuk al eens hebt gehoord, maar pas je ze ook toe?

Onderstaande 30 hacks hielpen mij onder andere om mijn bedrijf Loyals de afgelopen jaren flink te laten groeien. Van 1 vestiging in Nederland, naar 4 vestigingen wereldwijd. Van 60 Loyals, naar 120. Wie weet helpen deze hacks jou ook om die doelen te bereiken waar je al zolang van droomt. Let’s go!

 

Pin It

Comments are closed.