Deta-Vast

Deta-vast helpt u direct een geschikte kandidaat tijdelijk in te huren, die u op termijn desgewenst een vaste aanstelling kunt aanbieden. Deta-vast staat voor een detacheringsovereenkomst met een mogelijkheid tot overname. Na de afgesproken periode heeft u de mogelijkheid de kandidaat over te nemen, zoals op basis van werving en selectie.

Tijdelijke professional met overnamemogelijkheid
Zoekt u naar een tijdelijke professional, die u bij goede resultaten graag over zou nemen? Deta-vast is dan uitstekend geschikt, we zorgen er als Search PRO voor dat u kunt rekenen op de ideale kandidaat. Er is sprake van een tijdelijke detacheringsovereenkomst, terwijl de mogelijkheid tot overname voorkomt dat u kwaliteit hoeft te laten lopen.

Kandidaat per direct beschikbaar
Bijkomend voordeel van deta-vast van Search PRO? Uw kandidaat is per direct beschikbaar. We bieden een maximale flexibiliteit, dankzij de ‘verlengde proeftijd’ op basis van de detacheringsovereenkomst. U spreidt de risico’s, terwijl u de mogelijkheid heeft een kandidaat bij goede resultaten over te nemen. Tijdens deze inhuurperiode wordt de professional begeleidt en gecoacht door medewerkers van Search PRO.

De match tussen een persoonlijk profiel en de organisatie leidt tot een effectieve overeenkomst, waar beide partijen de maximale toegevoegde waarde uit kunnen halen. Dat stopt wat ons betreft niet bij het maken van een analyse, wij maken dit onderdeel van de volledige werkwijze. We begeleiden zowel kandidaten als organisaties, om voor de beide partijen een aantrekkelijke samenwerking te garanderen. Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden van deta-vast of direct een afspraak maken? Neem contact op, we horen graag van u.

 

Pin It