Detachering

Detachering helpt tijdelijke capaciteitsproblemen op te vangen. Bent u snel op zoek naar een goede kandidaat die uw team of afdeling kan komen versterken? Blijven er taken liggen waar uw eigen mensen niet aan toekomen? Dankzij detachering van Search PRO kunt u rekenen op een ervaren en hoogopgeleide kandidaat, die u uitstekend kan ontlasten.

Tijdelijk personeel
Detachering biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van tijdelijk personeel. We verzorgen een ideale kandidaat voor een specifiek project of helpen de capaciteit uit te breiden wanneer het seizoen of een nieuwe grote opdracht daar om vraagt. U kunt rekenen op een maximale flexibiliteit. Tijdens deze inhuurperiode wordt de professional begeleidt en gecoacht door medewerkers van Search PRO.

De match tussen een persoonlijk profiel en de organisatie leidt tot een effectieve overeenkomst, waar beide partijen de maximale toegevoegde waarde uit kunnen halen. Dat stopt wat ons betreft niet bij het maken van een analyse, wij maken dit onderdeel van de volledige werkwijze. We begeleiden zowel kandidaten als organisaties, om voor de beide partijen een aantrekkelijke samenwerking te garanderen. Lees meer

Gebruik maken van detachering door Search PRO of meer weten over onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

Pin It