Individueel ontwikkel programma

Dit Individueel ontwikkel programma wordt speciaal aan de hand van individuele ontwikkelingswensen samengesteld. De kandidaat krijgt inzicht in zijn/haar kwaliteiten, talenten, ambities en in je drijfveren. Op zoek naar zijn/haar je persoonlijke WHY!

Deze training is oa. gericht op persoonlijke ontwikkeling op een bepaald gebied, zoals: leiderschap,  communicatie, effectief beïnvloeden/draagvlak creëren, je zelfvertrouwen vergroten of leren effectiever en/of efficiënter te werken.

Dit programma kan vanuit Search PRO wanneer een kandidaat daar behoefte aan heeft aangeboden worden aan kandidaten die via ons bij de opdrachtgever geplaatst zijn en valt dan als onderdeel van onze dienstverlening. Dit gaat natuurlijk in goed overleg met de opdrachtgever en de kandidaat.

De trainer gaat samen met jou aan de slag om in beeld te krijgen wat jouw persoonlijke ontwikkeldoelen zijn. Hij laat je tijdens de trainingen inzien en ervaringen opdoen die je echt helpen in deze ontwikkeling vraagstukken en hij leert je kwaliteiten te benutten. Dit programma wordt samen met jou en voor jou ontwikkelt, we zijn immers allemaal uniek! Van en met elkaar leren, in een goed op elkaar afgestemde samengestelde groep mensen is de kracht van dit programma.

De trainer heeft een (vrijblijvende) kennismaking met jou om jouw ontwikkeldoelen vast te stellen en nader kennis te maken, en aanpak/ontwikkelprogramma nader toe te lichten.

Invulling programma
Een passend 5-daags trainingsprogramma, zo nodig voorafgegaan door of vervolgd met aantal individuele sessies.

Pin It