Interim management

Interim management biedt uitkomst wanneer u tijdelijk zoekt naar een specialist, bijvoorbeeld een ervaren freelancer. De combinatie van ervaring en expertise zorgt er samen met de flexibele overeenkomst voor dat interim management een goede keuze vormt bij tijdelijke capaciteitsproblemen of een specifiek project.

Goed geregeld zonder vaste aanstelling
Dankzij interim management kunt u er zonder vaste aanstelling toch voor zorgen dat u de zaken goed regelt. De freelancers zijn in het bezit van een VAR en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, waardoor u op basis van een tijdelijke overeenkomst kunt rekenen op aanvullende expertise en ervaring.

Tijdelijke professional inhuren
We helpen u tijdelijke professionals in te huren op basis van interim management. De interim manager vanuit Search PRO heeft minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in allerlei projecten en verschillende culturen en weet zich moeiteloos binnen de cultuur van uw organisatie en werkwijze aan te passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van interim management of direct een afspraak maken? Neem contact op, we horen graag van u.

Pin It