Over Search PRO

We beschikken bij Search PRO over jaren ervaring op het gebied van werving en selectie, detachering en interim management binnen het marketingsegment. We weten wat er speelt binnen organisaties en waar behoefte aan is. Dit helpt ons de juiste kandidaat met de juiste organisatie te matchen. Hoe is de omgeving of cultuur van invloed op de functie en de vereiste kwaliteiten van de kandidaat? Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we hoe de hazen lopen.

Search PRO voor kandidaten
We doorgronden organisaties, is het inderdaad een vrije open en platte organisatie met eigen verantwoordelijkheden of is er sprake van een strakke structuur en loopt alles via vaste processen? Hoe werkt de organisatie en hoe sluit dat aan op het persoonlijke profiel? We adviseren en zorgen voor een uitstekend selectietraject, voor een ideale positie bij een uitdagende organisatie.

Search PRO voor organisaties
Wat is de ware motivatie van een kandidaat, welke afwegingen spelen er mee? We stellen een kandidaat voor die optimaal past binnen de cultuur en werkwijze van de organisatie. Daarnaast houden we rekening met de te verwachten ontwikkeling van kandidaten. We adviseren in werving en zorgen voor een uitstekende selectie, van medior tot topniveau.

Search PRO is gevestigd in het midden van het land in het mooie pittoreske Mijdrecht in Loods 15. We werken van daaruit voor zowel kandidaten als organisaties door heel Nederland.

Pin It